Σχετικά με εμάς


Join Molecular Nutrition

Η JMN Pharmaceutical είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και ευρύτερα στο χώρο της υγείας και του ευ ζην. Οι κυριότερες δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη, την εμπορική προώθηση και τη διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καθώς επίσης και προϊόντων ειδικής διατροφής. Η JMN Pharmaceutical ιδρύθηκε το 2008 στα Ιωάννινα. Η ταχεία εξέλιξη της εταιρείας είχε ως αποτέλεσμα την επέκτασή της στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων (ΒΙ.ΠΕ.), όπου στεγάζονταν μέχρι τα τέλη του 2016 οι αποθήκες της, έκτασης 1.200 τ.μ. Εν συνεχεία, οι αποθήκες μεταφέρθηκαν στην περιοχή του Ασπροπύργου στην Αττική, όπου στεγάζονται μέχρι σήμερα. Η λογιστική βάση και το τμήμα παραγγελιών της εταιρείας παραμένουν στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Το 2008, στην Αθήνα, προστίθεται στο δυναμικό της εταιρείας το τμήμα πωλήσεων, υπεύθυνο για την προώθηση των προϊόντων σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής πώλησης. Το 2014, συστάθηκε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στοχεύοντας στην παραγωγή προϊόντων με ιδιαίτερα ποιοτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Σήμερα η JMN Pharmaceutical δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.


Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες της JMN Pharmaceutical στην Ελλάδα περιλαμβάνουν την εισαγωγή, εξαγωγή, διακίνηση και εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας και συμπληρωμάτων διατροφής. Η εταιρεία κατέχει τα δικαιώματα αποκλειστικής εμπορίας και διακίνησης των προϊόντων της NOW® σε Ελλάδα, Κύπρο και Κροατία. Σύμφωνα με το φορέα SPINSΤΜ , η ΝΟW Foods είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα πωλήσεων συμπληρωμάτων διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για μία αμερικάνικη εταιρεία, η οποία έχει αποδείξει έμπρακτα ότι παρασκευάζει ποιοτικά φυσικά προϊόντα όπως συμπληρώματα διατροφής, συμπληρώματα διατροφής για αθλητές, φυσικές τροφές, αποστάγματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυσικά γλυκαντικά, καλλυντικά κ.α. ενώ, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη.

JMN Pharmaceutical, πέραν της ιδιότητάς της ως αποκλειστική αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού, διαθέτει ταυτόχρονα μια σειρά προϊόντων με το δικό της brand name, σχεδιασμένα αποκλειστικά από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα πωλούνται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και την αγορά του εξωτερικού.

Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:

  • NATURA VITA Dietary Supplements
  • ΝΑΤURA VITA Nuts & Snacks

ΥπηρεσίεςΕγκαταστάσεις

Η JMN Pharmaceutical παραμένει προσηλωμένη μέχρι σήμερα σε όλες τις αξίες που έθεσε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της. Οι υπηρεσίες που παρέχει, περιλαμβάνουν τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων της και την αποτελεσματικότητά τους για όσους τα έχουν ανάγκη. Η λεπτομερής επιθεώρηση και οι επιστημονικά επικυρωμένες ημερομηνίες λήξης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων από την πρώτη ημέρα αποθήκευσης. Οι εγκαταστάσεις που στεγάζουν τα προϊόντα της εταιρείας, υπερβαίνουν τις οδηγίες περί αποθήκευσης τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν μονάδες για έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, οι οποίες λειτουργούν επιπλέον τη νύχτα, για να αποφεύγονται οι μεταβολές που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις έχουν λάβει την Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001 και η επαναξιολόγησή τους λαμβάνει χώρα ετησίως, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001.


Στόχοι

Σκοπός της JMN Pharmaceutical είναι αφενός η καινοτομία και αφετέρου η σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με νέες εταιρείες υψηλού επιστημονικού κύρους. Επίσης, κύριο μέλημά της αποτελεί η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της με σύγχρονα και πρωτοποριακά προϊόντα. Σε ένα διεθνές οικονομικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την αλλαγή νοοτροπίας των πελατών, η ζήτηση για προϊόντα που έχουν υποβληθεί στους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους ολοένα και αυξάνεται. Πλέον, ο εκάστοτε πελάτης αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην:

  • ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων
  • αλματώδη αύξηση του ανταγωνισμού
  • ευκολία διακίνησης των προϊόντων ανάμεσα στις χώρες

Παρά τη σημερινή οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, η  JMN Pharmaceutical συνεχίζει να παρασκευάζει όλο και περισσότερα προϊόντα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Διατηρώντας, ωστόσο, την προσήλωση και τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει.


Αξίες

Μια από τις πιο βασικές αρχές της JMN Pharmaceutical είναι η συνέπεια προς τους πελάτες και συνεργάτες της. Ως εκ τούτου, η εταιρεία δεσμεύεται και υπόσχεται:

  • συνεχή επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο
  • διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας
  • άριστες προσωπικές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες όσο και με τους εταίρους της
  • εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό της

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η JMN Pharmaceutical αποτελεί μια εταιρεία που πληροί όλες εκείνες τις προδιαγραφές, ώστε να χαρακτηρίζεται ως πρότυπο σημαντικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η οικονομική διαφάνεια, η εναρμόνιση με τα εθνικά και διεθνή λογιστικά πρότυπα καθώς και οι πρωτοβουλίες των τμημάτων πώλησης, αποτελούν εχέγγυα τήρησης των κανόνων ορθής πρακτικής, σύμφωνα με τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως υπερέχουν σημαντικά σε σχέση με τα προκαθορισμένα πρότυπα της νομοθεσίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.